fredag den 18. september 2009

Selvgjort er velgjortDIY er det bedste. Elsker hvordan man kan peppe almindelige basics op på ingen tid for ingen penge.


Har længe villet lave en t-shirt med et kopi af printet på Karl Who?-tasken, som Karl Lagerfeld ses med, og det har jeg så lavet nu. Supernemt og ret cool..

Jeg købte tekstilfarve, som skal pensles på. Det er en farve, der trænger ind i stoffet, og ikke lægger sig som tryk ovenpå.. Ekspedienten i Panduro Hobby sagde, at det ville give det bedste resultat. Og det ser virkelig godt ud. Bedøm selv. :) Skal nok tage den på på et tidspunkt.
Pris: Hvid t-shirt fra H&Ms herreafdeling 40kr. Tekstilfarve (en dunk) 32kr.

Men nu til den t-shirt, jeg selv synes bedst om.
En sort t-shirt som jeg har syet skulderpuder i, og syet flot sølvreb på, for at skabe et uniformsagtigtlook på de markerede skuldre. Er virkelig tilfreds med resultatet!
T-shirten er magen til den hvide til samme pris, men udgiften for denne t-shirt blev lige lidt højere end forventet, da A (min søde kæreste, Anders) bar på mine ting på vej hjem fra byen. Så tabte han åbenbart posen med t-shirten, og jeg måtte købe en ny.

Så prisen afhænger derfor af, hvor klodset du eller din kæreste er.
Pris: Sort t-shirt fra H&Ms herreafdeling, 40kr, skulderpuder stof 2000, tror det var 16kr?, 2 meter sølvreb stof 2000, 22kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar