søndag den 3. januar 2010

NYE 09/10
hermed billeder af mit nytårsoutfit 09/10.jimmy choo for h&m jumpsuit . divided wedges . h&m trend jakke . mormors clutch . wolf + moon øreringe .


det var en vildt god aften med dejlige mennesker fra mit hjem i London :) tak til jer fordi i er så søde og gør det endnu sjovere at bo her..

glæder mig meget til alt i 2010 :)


godt nytår alle sammen!

8 kommentarer:

 1. Faldt lige over din fine blog :)
  Må jeg spørge, hvordan din boligsituation i London fungerer? Holder nemlig selv "sabbatår", og ville SÅ gerne flytte til London for en kort periode! Eneste mulighed jeg dog har overvejet ville være Au pair, men så alligevel ikke.
  Knus Emilie

  SvarSlet
 2. hej :)
  tak tak.. jeg bor på dansk kfuk.. det ligger i et dejligt område mellem noget der hedder swiss cottage og hampstead, kun 15 minutter med tuben fra oxford circus.
  jeg deler værelse med to piger og i huset bor vi omkring 60 mennesker.. det er lidt ligesom det efterskoleår jeg aldrig fik :D bortset fra alt arbejdet.. hehe.
  - C

  SvarSlet
 3. elsker outfittet! og jakken fra h&m er virkleig fin :)

  SvarSlet
 4. Lækkert outfit :D .

  Og fin blog. :)

  SvarSlet
 5. Tak for svaret! Er det underligt, at bo sammen med to man ikke kender, eller kommer man hurtigt over det? Og er der så meget "kristenhed" over det? :-)hehe..

  SvarSlet
 6. Jeg tænkte på om jeg ikke måtte få din mail, for jeg har lige en bunke af spørgsmål angående dit ophold i London, da det er noget jeg selv overvejer meget karftigt til næste år. Det er selvfølgelig kun hvis du har lyst og tid til at svare på mine spørgsmål. Hvis ikke du har lyst til at lægge din mail ud her kan du evt. sende mig en mail :)
  zupermille90@hotmail.com

  forresten er de øreringe på billedet ret fine! :)

  SvarSlet
 7. camilla. tak :) jeg skriver lige en mail indenfor de næste par dage, så kan du bare skrive løs.. dog arbejder jeg jo 44 timer i ugen og nyder også at gå ud og hygge med mine venner her, men skal nok se om jeg kan få tid til at svare lidt :)

  . tak skal du have!

  anonym . så lidt.. hmm. det kommer man vel hurtigt over.. vi har selvfølgelig alle vores forskelligheder, men det lærer man at acceptere når man lever så tæt sammen :) jeg synes det er sjovt.. alle er meget åbne, så det er nemt at få nogle at snakke med..
  kristenhed.. nej, det er der godt nok ikke. der er bare nogle kristne værdier som der fx også er på nogle efterskoler..

  SvarSlet
 8. tusind tak! - ja jeg tænkte nok at du havde meget at se til, men det er jo heller ikke noget der haster. Jeg kunne se på hjemmesiden at man skulle ansøge 3-4- mdr. inden, så der er god tid :)

  SvarSlet