torsdag den 20. maj 2010

den sidste dag i london


hold da op.. 7 måneder gik stærkt.


nu har jeg kun denne dag tilbage og så skal jeg til Danmark.


Har haft så travlt det sidste stykke tid, så har slet ikke fået opdateret på bloggen. Der er sket rigtig meget. Jeg stoppede i butikken inde i Carnaby street for at hjælpe American Apparel med at åbne en concession i stormagasinet Selfridges.

Så der har jeg arbejdet de sidste par uger. Det var ret kedeligt i forhold til den travle butik, men hold da op, hvor arbejder der bare mange søde og sjove mennesker derinde.

Jeg blev tilbudt job hos Acne i deres concession i Harrods. Superfedt, men der var ikke nok timer i det, til at det kunne få mig til at blive.
For jeg har faktisk også fået noget andet.. Jeg snakkede for et par uger siden med american apparels europachef om andre muligheder. Jeg søgte derfor job som visual merchandiser for butikkerne i Tyskland, og nu skal jeg til Berlin på 2 ugers testwork og for at snakke med de forskellige folk, der arbejder dernede.

glæder mig sindssygt meget.Kommer til at savne folk herovre. Har fået nogle helt fantastiske venner, som jeg heldigvis ved, jeg altid kan komme tilbage til.

Dog glæder jeg mig helt utroligt meget, til jeg skal hjem og være sammen med mine gode, gamle venner. Hold da op, hvor er det underligt, ikke at se dem flere gange i ugen, som man plejede at gøre.

nå. so long.

nu skal jeg have pakket.. (av)

2 kommentarer:

  1. Har du ikke en mail man kan fange dig på?

    SvarSlet
  2. det kan du tro..
    camillabang@live.dk

    :)

    SvarSlet