søndag den 27. juni 2010

shopping in barcelona

we love you

hamptons

the rent shop


den flotteste og bedste h&m jeg nogensinde har været i


marked ved katedralen

gat rimon

er ikke specielt imponeret over barcelona som shoppingdestination. det var dog heller ikke vores formål med ferien, men selvfølgelig har man altid tid til at ose lidt.. :)
dog fandt vi små, fine butikker, der kunne byde på lidt andet end zara og mango, som nemlig var overalt.

we love you - fin lille butik i det gotiske kvarter med den fineste indretning, hvor det meste af tøjet var fra franske Gat Rimon (se det nederste billede).

hamptons - igen en lille butik med fede mærker.. ekspedienten var ikke specielt venlig, og man kunne se på hende, at jeg helst skulle pakke mit kamera væk. men leder man efter acne og heltmut lang, kan man i hvert fald finde det der..
the rent shop - må faktisk være en butikskæde, for vi så flere af dem rundt omkring. forhandler mærker som cheap monday, nümph, et par MTWTFSS ting og de fedeste solbriller (som var ret billige!).
h&m - den lå på shoppinggaden og er ikke til at undgå at se.. den har det hele - alm. hennes, trend og divided. virkelig, virkelig flot..

markederne - synes altid man skal se et marked. det vi så ved katedralen var faktisk superfint, med et overload af smykker og ure. dog var det ekstremt dyrt - fx et brugt armbåndsur til 90-120 euro. ringe og øreringe kunne man få for omkring 40 euro.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar